Firma Turning Point Propellers Inc. a facut progrese, situandu-se printre cei mai buni in acest domeniu , reproiectand sistemul hub-ului său  MasterGuard, care este un lider in acest tip de industrie. Noul hub este acum mai mic, mai puternic si mai ieftin.

    Utilizand un material polimer de inalta tehnologie, noul hub absoarbe eficient socurile daunatoare primite de transmisie in urma impactului cu diferite obstacole din apa si vibratiile motorului, in timp ce are un design inventiv. 

    Diametrul sau mic permite eliminarea optima a gazelor de  esapament pentru un consum mai mic de combustibil si un maximum de cai putere.
In prezent, noul design al hub-ului este folosit la doua din cele patru linii de elice pe care le produce Turning Point. Prima este o elice de aluminiu, Rascal, care este destinata motoarelor de 15 – 35 cp, pentru a asigura o functionare impecabila permanenta. Cealalta este Speedzone, o elice din otel inoxidabil de inalta performanta, creata pentru a oferi accelerare optima si viteza de varf pentru motoare outboard si inboard intre 150 si 300 cp. 

    Noul design al acestui hub se adapteaza la o mare varietate de elice de diverse dimensiuni, oferind posibilitatea achizitionarii avantajoase a diferitelor marimi de elice care sa se potriveasca la acelasi hub facand astfel o economie de bani.Acum aveti posibilitatea sa achizitionati un singur hub pentru acelasi motor si mai multe elice de marimi diferite (pentru viteza, pentru tractiune).
Click aici pentru a revenit la pagina principala.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Constanta