Fiecare impatimit al barcilor cu motor isi doreste o elice care sa exploateze la maxim potentialul motorului barcii. Cu o suprafata marita a palelor  si o geometrie imbunatatita, seria de elice Rascal a firmei  Turning Point da mai multa putere si performanta motoarelor cu mai putini cai putere.

    Elicele Rascal sunt destinate motoarelor intre 20 si 35 cp. Disponibila cu pasul (pitch) de 11 inch si 13 inch, seria Rascal are o pala cu design special pentru a elimina problemele de ventialtie ce apar la alte elice. Viteza maxima mai mare si manevrabilitatea mai buna  dau elicelor din seria Rascal un avantaj semnificativ fata de alte elice.

    Esenta carcaselor elicelor Rascal este noul hub MasterGuard .Hub-ul se monteaza pe axul elicei, asigurand  legatura dintre elice si axul elicei(motorului). Fiind mai mic si mai puternic, utilizand un material polimer de inalta tehnologie, noul hub MaterGuard absoarbe eficient socurile primite de transmisia motorului in timpul unei loviri precum si vibratiile motorului. Diametrul  mic al hub-ului permite eliminarea optima a gazelor de esapament ajutand la un consum mic de combustibil si un maximum de cai putere.
Click aici pentru a revenit la pagina principala.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Constanta