Seria de elice din aluminiu de inalta performanta  Hustler, de la Turning Point, beneficiaza acum de sistemul revolutionar al hub-ului MasterGuard. Create special pentru a da barcilor viteza mai mare, o mai buna manevrare, o glisare  mai rapida  si o eficienta sporita, seria de elice Hustler mareste  la maxim performantele generale. Elicele din aluminiu Hustler incorporeaza aceleasi performante intalnite la elicele din otel inoxidabil oferind astfel un mod mai putin costisitor de  a obtine performantele elicelor din otel inoxidabil. Seria de inalta performanta Hustler este destinata tuturor motoarelor intre 40 – 300 cp.

    Sistemul de hub MasterGuard vă permite sa economisiti bani cand achizitionati elice pe viitor, deoarece schimbarea elicei sau inlocuirea ei cu una de alte dimensiuni nu va necesita si inlocuirea hub-ului.

    Turning Point recomanda ca fiecare barca să aiba o elice de rezerva la bord pentru a vă asigura că o zi in larg nu vă este stricata de o elice defecta sau pentru a vă permite modificari in diverse situatii. Este o mare diferenta să folositi o elice cu 2” mai putin in pas (pitch), atunci cand sunt mai multe persoane la bord sau cand barca este folosita pentru sporturi nautice. Pasul (pitch) mai mic ajuta să contrabalanseze greutatea adaugata si mareste performantele in aceste conditii.
Click aici pentru a revenit la pagina principala.
Constanta

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player